senaste nytt

2017-9-24

Höstkampanj

2017-12-1

2017-10-01

Tält i lager

kontakta oss

Tryck på tält

Att jobba med tryck på textil är en känslig del men vi har valt att göra det ändå. Vi har idag vårt tryckeri i Tjeckien. Det betyder att vi kan göra påtryck innan vi syr ihop tältet.Vi erbjuder allt från att trycka klubbens namn i en färg till en flerfärgs logotyper på tältets långsida.

Vi har försökt att göra det så standardiserat som möjligt och du kan se olika priser och produkter under fliken BESTÄLLA. Om du vill beställa ett tält med klubbens namn så är det ganska enkelt. Lägg till det på din order och skriv klubben namn som du vill ha tryckt det under anmärkningar.

När det gäller lite mer komplicerade tryck behöver vi ett tryckunderlag på EPS fil. Vi vill gärna ha ett riktigt bildformat. Fråga din sponsor som vill ha ett tryck om vilka regler som gäller för att trycka deras logotyp samt be om ett tryckunderlag på fil.

Du kan göra på flera sätt för att berätta för oss var du vill ha trycket. Du kan göra en teckning och skicka med. Ett annat sätt är att vi kommunicerar lite med bokstäver. Tänk dig ett tält med 3 segment som A  B  C. I segment B finns en dörr. Med utgång punkt från detta kan du berätta var du vill ha trycket som t ex i segment C på samma sida som dörren.

Tryck i en färg av klubbnamn, klubbemblem samt sponsor logotyper gör vi till fast pris. Begär en offert av oss om det gäller flerfärgstryck. Du skall veta att i priserna ingår alltid  eventuell bild korrigering, framställning av tryckfilm samt trycket. Dessutom är alla priser inklusive moms.

Under fliken BILDGALLERI kommer det att finnas olika exempel på reklamtryck.