senaste nytt

2017-9-24

Höstkampanj

2017-12-1

2017-10-01

Tält i lager

kontakta oss

Tunneltält

 För oss började detta sommaren 1999. Det var vid den tredje etappen på O-ringen i Dalarna. Vi var på väg till tåget för att åka tillbaka till centralorten. Vi såg då ett tält som var så helt annorlunda. Det var första gången vi såg ett Tunneltält och resten är historia.

Idag har vi kunder i hela Norden och har ett samarbete med Norska Orienteringsförbund. Om du som läser detta tillhör en klubb i Norge, kan du beställa alla produkter via http://www.idrettsbutikken.no. Men du är naturligtvis välkommen att läsa mer om oss på vår egen hemsida!

Produktionen är av mindre skala och är långt ifrån Asiens fixering vid volym. Produktionen präglas istället av noggrannhet och hantverk. Fördelarna är många med denna typ av produktion. En nackdel kan dock vara leveranstiderna. De flesta av våra kunder använder sina tält i samband med orientering. Men vi har andra kunder också, till exempel Röda korset. Titta i vårt bildgalleri ovan för att se exempel på våra tält i olika miljöer.

Tälten kan även användas som vallatält för skidor på vintern. Därför har vi utvecklat en ny produkt som du kan läsa om under fliken Produkter ovan.

Vi hoppas att du hittar allt du vill veta om vår produkt Tunneltältet. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att vara en kund till oss och vi vill att du ska veta att vi bryr oss om dig. Ibland möter vi dig på olika tävlingar och då är det viktigt för oss att kunna se dig i ögonen.

Vi välkomnar alla förslag till förbättringar

Rolf och Magnus.